MEDITATIE MET QIGONG

Een Chinese bewegende meditatie die balans brengt in lichaam en geest. Bij o.a. stress, burn-out, nek/schouder/rug-klachten, slaapproblemen, overgangsklachten.

Waarom mediteren met (Chi Neng) Qigong?

Leren leven vanuit een ontspannen houding kun je leren. Dit vergt echter wel discipline en doorzettingsvermogen. Met kleine aanpassingen hierin kun je al snel resultaat bereiken en voelen.

Chi Neng Qigong is een Chinese vorm van Yoga waar je bij blijft staan (zitten mag ook), mindfulness en fitness. Alles in één.

De langzame bewegingen met inzet van je geest bieden je ondersteuning op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. Het versterkt het zelfgenezend vermogen. Door de oefeningen het liefst dagelijks te doen ga je je steeds meer ontwikkelen als een krachtiger, met een milde insteek wordende persoon. Chi Neng Qigong is voor iedereen toegankelijk!

DE LESSEN

Ontdek de kracht van samen trainen. Door samen dezelfde bewegingen te maken met een ontspannen inzet van de geest ga je ontdekken dat de onderlinge verbinding versterkend werkt.

Tijdens de lessen ga ik je door de langzame bewegingen heen leiden. Je gaat leren om in de inspanning de ontspanning te vinden. Dit doe je door middel van de inzet van je geest tijdens de bewegingen. Eenieder traint op zijn eigen niveau. Met als doel om ontspanning in hoofd en ontspanning in een krachtig lichaam te vinden.

Hoe vaker je oefent, hoe meer profijt je erbij zult hebben.

Leven vanuit een ontspannen levenshouding!

Gecertificeerd door het Chi Neng Instituut.